top of page
Moderne bibliotek

Onlinebiblioteket

Adgang

Onlinebiblioteket er en uvurderlig ressource for alle, der arbejder med HR, jobmatch- og rekrutteringsprocessen, og som ønsker at mestre og udvikle deres faglige viden og færdigheder. Vores onlinebibliotek åbner dørene til en verden af viden, hvor du kan finde og genkende vigtige informationer inden for dit fagområde. Her kan du også lære at formidle og identificere relevante emner og begreber med lethed.

 

På de digitale hylder præsenterer vi ikke kun teorien, men også praktiske eksempler på, hvordan disse begreber anvendes i virkeligheden. Vi hjælper dig med at omsætte teoretisk viden til håndgribelige løsninger og opgaver, så du kan udarbejde rapporter og løse komplekse problemer med selvsikkerhed.

 

Samtidig er vores mål på biblioteket at være din kreative faglige medspiller. Vi stræber efter at inspirere dig til at skabe nye ideer, kombinere forskellige elementer til innovative løsninger og udvikle unikke tilgange inden for dit fagområde.

 

Vi præsenterer også løbende værktøjer og information, der giver dig mulighed for at foretage objektive bedømmelser og vurderinger af faglige problemstillinger, uanset om det er skriftligt eller mundtligt. Og hvis der er noget, du søger, men ikke kan finde, er du altid velkommen til at skrive til os eller kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. (Vi tager kun imod skriftlige henvendelser.)

JobmatchBiblioteket.dk (fra det græske βιβλιοθήκη "boglager") er en samling bøger, håndskrifter, kort, film, bånd etc.) og det sted, hvor disse referencematerialer opbevares.

 

Vores ultimative mål er at udruste dig med de nødvendige redskaber til at beherske dit fagområde og trives professionelt.

 

Så træd ind i vores onlinebibliotek, dørene er åbne, og begynd din rejse mod faglig udvikling og succes allerede i dag.

Bib adgang

Velkommen til onlinebiblioteket

Moderne bibliotek

Adgang for professionale

Professionel deltager i et seminar

   Tilbud   

Lad os arbejde sammen.

Lad os dele viden med dig/jer.

Lad flere vide noget mere.

0

kr.

- for et godt tilbud.

Vi tilpasser gerne et tilbud, der passer præcis til jer og jeres behov. Lad os sammen give viden og læringen en særlig opmærksomhed, så flere bliver tilfredse, informerede og glade i hverdagen.

Tilbud gyldig i 30 dage.

Før interviewet

   Tilbud   

Tillæg - hjælp og støtte

til jeres

 jobsøgende/jobkandidater.

Vi som virksomhed/organisation har en aftale med JobmatchBiblioteket.dk, men ønsker et tillæg, der omhandler vores jobsøgende/jobkandidater.

0

kr.

- for et godt tilbud.

Tilbud gyldig i 30 dage.

Adgang - E-læringsforløb

Mest værdi

E-læringsforløb - uden målbeskrivelser

466 kr.

466

Adgang som enkelperson op til 3 E-læringsforløb de første 12 md.

Gyldig i 12 måneder

JobmatchPlakaten - E-læringsforløb 8 uger.

Basis E-læringsforløb - Et sikkert jobmatch.

JobmatchPlakaten - E-læringsforløb 12 uger.

UDEN målbeskrivelser.

Online socialisering

Vores værdier.

Vi ønsker at opleve hele verden sammen med dig. Vi lytter til verden med åbne ører og åbent hjerte. Vi organiserer vores tilgang til verden med omhu og indsigt. Vi arbejder sammen med verden med respekt og ansvarlighed. Og vi ser verden, og forklarer den, på en måde, der afspejler vores dybe engagement og forståelse.

 

Du kan altid regne med vores service. Vi er ikke kun tilgængelige dag og nat, 24/7, men vores pålidelighed strækker sig ud over de traditionelle arbejdstider. Vores online læringsforløb og digitale biblioteksservice er her for dig, når du har brug for os mest, uanset tidspunktet på dagen eller natten. Vi er drevet af en konstant stræben efter læring og undervisning. Det betyder, at vi ikke blot søger viden, men aktivt arbejder på at forbedre vores færdigheder og videnbase, så vi bedst muligt kan imødekomme dine behov. Når situationen kræver det, træder vores service også i lederskab i en naturlig handling for at sikre, at vores kunder og interessenter får den nødvendige vejledning og støtte.

 

I vores handlinger er vi drevet af en dyb forankring i viden, ansvar og tillid. Vores beslutninger og tiltag er baseret på solid erfaring, forskning og ekspertise. Vi anvender vores omfattende viden og erfaring til at træffe de bedste beslutninger for vores kunder, interessenter og slutbrugere. Vi værdsætter den lokale forståelse, da den er kernen i vores globale engagement. Ved at forstå de unikke behov og udfordringer i lokalsamfundene, hvor vi opererer, kan vi bedre tjene vores kunder og bidrage positivt til samfundet som helhed. Vi er engagerede i at være gennemsigtige, ærlige og troværdige i alle vores handlinger og kommunikationer, mens vi bidrager positivt til samfundet som helhed. Vi mener, at tillid er fundamentet for enhver relation, og vi stræber derfor altid efter at opretholde det højeste niveau af integritet og troværdighed.

 

  Vores værdier afspejler vores forpligtelse til:

 

Anstændig - Høflighed - Viden og erfaring.

 

ANSTÆNDIG

 

Vi sætter en ære i at handle med anstændighed i alt, hvad vi gør. For os betyder anstændighed at udvise høj moral, integritet og uselviskhed. Vi handler med respekt for vores kunder, interessenter og hinanden og sikrer, at vores handlinger altid afspejler vores værdier og etiske principper.

 

HØFLIGHED

 

Høflighed er kernen i vores interaktioner med andre. Vi udviser almindelig høflighed, takt og tone samt omgangsform i alle vores kommunikationer. Vi sætter pris på forskellighed og behandler alle med respekt og venlighed, uanset baggrund eller position.

 

VIDEN OG ERFARING

 

Vi tror på vigtigheden af kontinuerlig læring og udvikling. Vores grundviden og erfaring danner grundlag for vores arbejde, og vi stræber efter at udvide vores videnbase og færdigheder for at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder, interessenter og ikke mindst slutbrugerne. Vi er forpligtede til at opretholde et højt niveau af professionalisme og ekspertise i alt, hvad vi gør, og vi er stolte af at være din betroede partner på din rejse mod succes.

 

JobmatchBiblioteket.dk - vi understøtter HR-behov og sikrer en effektiv viden og læring om en jobmatchproces, hos både de private- og offentlige organisationer. Med vores ekspertise og omfattende viden inden for feltet tilbyder vi dig og din virksomhed/organisation muligheden for at styrke jeres kompetencer og opnå en dyb forståelse af et jobmatch, der imødekommer jeres specifikke behov.

 

JobmatchBiblioteket.dk er opdelt i to videns- og læringsrum. Det ene rum giver adgang til vores omfattende bibliotek, hvor I kan dykke ned i relevant litteratur og videns ressourcer. Det andet rum er vores læringsplatform, hvor I kan deltage i e-læringsforløb på forskellige niveauer, der passer til jeres behov og ønsker.

 

Vi ønsker at sikre, igennem vores support til faget, at I opnår en dyb forståelse for og et kendskab til:

 

  • At etablere flere kontakter med virksomheder for at fremme jobmatchprocessen.

  • At kortlægge og beskrive jobsøgende/jobkandidatens kompetencer.

  • At skabe en positiv og motiverende atmosfære for både jobsøgende/jobkandidater og virksomheder.

  • Effektiv formidling af jobmuligheder og virksomhedskrav til jobsøgende/jobkandidater.

  • Evnen til effektivt at navigere og finde relevante jobmuligheder.

  • Forståelse af virksomheders behov og krav til forskellige jobfunktioner, samt evnen til at matche jobsøgende/jobkandidatens kompetencer med disse krav.

  • Funktionaliteten og anvendelsesmulighederne inden for et jobmatch.

  • Identificering af personlige styrker og udviklingspotentiale hos jobsøgende/jobkandidater.

  • Proaktivt at opsøge relevante jobmuligheder for jobsøgende og deres ønsker.

 

Vi forstår vigtigheden af at være opdateret med den seneste viden. Derfor sørger vi konstant for at holde vores bibliotek opdateret med relevant litteratur, rapporter, studier og evalueringer, så I altid har adgang til den mest opdaterede viden inden for et jobmatch. Denne omfattende viden bliver omsat og dækker alle aspekter af jobmatchprocessen, som I kan lære mere om gennem vores E-læringsforløb. På denne måde kan I føle jer trygge og velinformerede, når I træffer beslutninger.

 

Vi er her for at støtte jer på vejen mod et vellykket karriereforløb og sikre, at I får de bedste muligheder for vækst og udvikling. Dette gælder både for jobkandidaterne, de jobsøgende, dig selv, dit team og dig som leder. Lad os sammen skabe succes for jer og jeres organisation.

bottom of page