top of page

Et citat- og refleksions E-læringsforløb.

Skab en kultur med engagement og succes på arbejdspladsen med vores eksklusive refleksionsprogram, der er designet til at styrke jeres team og maksimere præstationerne.

 

Vores program er bygget op omkring erhvervscitater, der er nøje udvalgt med fokus på jobmatch og karriereudvikling.

 

Med dette E-læringsforløb/program får du adgang til en unik ressource, der ikke kun inspirerer til dybdegående refleksion, men også danner grundlag for personlig vækst og udvikling. Investér i jeres teams succes og trivsel i dag med vores refleksionsprogram, og oplev den transformative indvirkning, det vil have på dit arbejdsmiljø og resultater.

 

Vores online læringsmiljø er ikke bare en platform, det er en invitation til at udforske, opdage og vokse. Med vores visuelle tilgang til læring får du mulighed for at fordybe dig i emnerne på en helt ny måde og opnå en dybere forståelse, som du kan anvende i din personlige og professionelle udvikling.

 

Ved at investere i refleksion investerer du/I i en fælles succes og personlig trivsel. Lad os sammen skabe en arbejdsplads, hvor vi alle kan blomstre og nå vores fulde potentiale.

Formålet:

Der vil være et sigte på indholdet - at inspirere og motivere fagfolk inden for jobmatch emner og i jobtyper som jobformidling, vejledning, virksomhedskonsulent mv. samt fagfolk og konsulenter i branchen HR, for at tage en proaktiv tilgang til egen læring og udvikling for derigennem også at facilitere/vejlede, ”støtte” andre mennesker i deres karriereudvikling og behovet for et jobmatch.

 

Den didaktiske forståelse:

Det didaktiske design er bygget op omkring, og med citaterne i centrum, for læring. Det er en enkel, men kraftfuld måde at integrere læring på og udvikling i et professionelt arbejdsmiljø og at kunne videreformidle tanker, idéer og forståelse til andre mennesker.

 

Citaterne er rettet mod dig som professionel, der ønsker at opnå en dybere forståelse for og bevidsthed om vigtigheden af refleksion, læring og udvikling i forbindelse med jobmatch og karriereudvikling.

 

Skabe bevidsthed:

Det første skridt indebærer, gennem tankevirksomhed og handling, at forstå, hvordan refleksion kan bidrage til at styrke et engagement, en motivation og en involverende drivkraft hos jobsøgende og/eller jobkandidat samt en jobtilfredshed på arbejdspladsen. Det medvirker til at skabe en kultur med refleksion på arbejdspladsen, blandt kollegaer, borgere, kursister/deltagere og interessenter.

 

Fremme refleksiv praksis:

Alle erhvervscitater introducerer idéen om refleksiv praksis, og hvordan et citat kan bruges som et værktøj til at stimulere refleksion blandt fagfolk indenfor emner og i faget jobformidling, vejledning mv. samt i branchen HR. Det er formålet at opfordre til selvrefleksion, personligt og hos andre, til at udforske egne styrker, udfordringer og udviklingsområder.

 

Skabe forbindelse:

Der lægges vægt på at skabe forbindelse mellem det enkelte menneskes personlige værdier og mål samt de krav og muligheder, der findes på arbejdspladsen. Formålet er at opnå en større forståelse af, hvordan man kan navigere i jobmarkedet og træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med ens egne karrieremål og personlige værdier.

 

Fremme kontinuerlig læring:

Endelig fremhæves betydningen af kontinuerlig læring og udvikling som afgørende for at forblive effektiv og relevant i fagfolkets rolle. Formålet er at opfordre til en kultur med kontinuerlig læring og udvikling på arbejdspladsen, hvor refleksion og selvudvikling er integreret i arbejdsrutinerne.

 

Ved at investere i vores refleksionsinitiativ på arbejdspladsen medvirker citat- og refleksionsprogrammet til at skabe en dynamisk og givende kultur, hvor læring og udvikling er i centrum. Dette E-læringsforløb giver dig/jer mulighed for at styrke teamsammenholdet og forbedre arbejdspræstationer ved at fremme åbne samtaler, læring og vækst. Med refleksionsprogrammet kan du/I aktivt engagere kollegaer, borgere, kursister/deltagere og interessenter i meningsfulde samtaler, der skaber værdi og fremmer forståelse.

JobmatchPlakaten - 8 ugers forløb.

2.329 kr.

2.329

JobmatchPlakaten - Et citat- og refleksions E-læringsforløb.

Gyldig i 8 uger

Mest værdi

JobmatchPlakaten - 12 ugers forløb.

3.168 kr.

3.168

JobmatchPlakaten - Et citat- og refleksions E-læringsforløb.

Gyldig i 12 uger

Præsentation af JobmatchBiblioteket.dk flip katalog den 5. maj 2024 - red marts 2024-22.jp
Kopi af Præsentation af JobmatchBiblioteket.dk flip katalog den 5_edited.jpg
bottom of page